Zhubněte bez omezování aneb co vaše fascie rády
Svěží, štíhlí a vitální nejen po padesátce
Věděli jste, že např. chleba se šunkou, tofu s rýží, steak s brambory vaše trávicí orgány zatíží na spoustu hodin a vezmou vám velké množství energie? Vaše tělo by ji jinak mohlo využít k obnově, regeneraci, omlazení, ozdravení a zhubnutí.
Věděli jste, že existuje jednoduchý způsob, jak lze výše uvedené potraviny konzumovat, aby vám byly ještě prospěšnější?
Víte, co to znamená dostatečná pauza mezi jídly a proč? Jsou pro vás intermitent fasting vhodné? Jak to máte konkrétně vy a vaše jedinečné tělo?
Představíme si návod, jak na to. Návod, známý a prověřený téměř sto let.
Co a jak a kdy a proč spolu jíst, abyste hubli, navýšili energii a zbavili se i dalších neduhů. Bez úsilí. Přirozeně. Radostně.
Jaké kombinace potravin jsou pro vás výhodné a proč. Kdy a jak je konzumovat, abyste snadno zhubli a váhu si pohodlně udrželi bez omezování, bez vyřazení vašich oblíbených jídel, bez následování jakéhokoli zvenčí nastaveného jídelníčku.
Ať už jíte, co jíte, ať už je vaše stravování jakékoli, ať jste přesvědčeni, že máte věci pod kontrolou, zjistíte, že je možné vše ještě více vyladit k vašemu prospěchu.
Lidstvo se neustále posouvá v poznávání a hlubším pronikání do anatomie fungování lidského těla. Nejnovější objevy jsou v oblasti fascií lidského těla a zkoumání jejich vlastností. Použijme nejnovější poznatky a výsledky vědeckých studií, tak i zkušenosti předchozích generací pro zlepšení života do pohody a krásy.
Co získáte:
- Žitelný životní styl se stabilní hmotnosti
- Ploché břicho
- Rychlejší metabolismus
- Jednodušší, snazší trávení, lepší vylučování
- Zvýšení energie, vitality
- Využití živin
- Zdravé prostředí ve střevech
- Zvýšení imunity
- Ozdravení těla a zvýšení pocitu zdraví
Co ztratíte:
- Kilogramy navíc
- Nadýmání a nafouklé bříško
- Nemoci
- Únavu a skepsi
Jím ráda a jím poměrně hodně. Moji přátelé vám to potvrdí. I přes tuto mojí velkou lásku a chuť k jídlu a dědičné sklony k tloustnoutí si léta pohodlně udržuji příjemnou hmotnost díky těmto principům. Více než 30 let, ať už jsem byla všežravec, masožravec, vegetarián či vitarián, vždy jsem je mohla použít. Mám spoustu energie, zdravé tělo a radost ze života.
Od té doby, co jsem tyto znalosti vloni „odtajnila“, hlásí lidé obdobné úspěchy: snadno zhubli, díky přílivu energie se začali dobrovolně více hýbat, zažívají přívaly optimismu a nadšení, lépe se jim žije.Lektor: Zdenka Šímová
Zpětné vazby účastníků jsou: zhubla jsem 5 kg a stále si je držím", "po jídle nejsem ospalý, mám hodně energie a lépe mi tráví", "hned první týdne jsem odbourala ranní kávu, kolik mám energie", "je mi psychicky mnohem líp", "úžasné, jak to funguje", "držím si v pohodě svou vysněnou váhu", "i ta poslední dvě kila šla konečně dolů".....
Storno podmínky
- zrušení účasti 1 týden a méně před zahájením semináře - vrácení 0% zálohy (celá záloha propadá bez nároku na vrácení)
Podrobnosti k události
Datum konání | 18. 6. 2024 / 17:00 |
Konec | 18. 6. 2024 / 21:00 |
Cena pro jednotlivce | 1490 Kč (v ceně je i grafické ztvárnění představeného know how - návod jak snadno doma) |
Místo konání | Praha - Studio Tensegrity |